Profil

Hippo-Logisk Træning • v/Maj-Britt M Carter • Bækkegårdsvej 23 •   DK-8800 Viborg • Tlf. +45 26 30 30 67 • majbritt@hippo-logisk.com

Følg os på FacebookHippo-Logisk TræningProfil


Maj-Britt M Carter har mange års erfaring med heste. Hun  er opvokset på stutteri og rideskole, og har siden barndommen deltaget i træning og fremvisning til kåring og materialeprøver. I løbet af sin opvækst underviste hun også i ridning på rideskoler samt i privat regi.

Derudover har Maj-Britt Carter været konkurrencerytter med succes inden for spring, dressur og military i både Danmark og England. Hun har også redet hubertusjagter og  amatør-steeplechase, så hendes arbejdsområde har omhandlet problemhåndtering inden for dressur, military og steeplechase.


Maj-Britt Carter er uddannet trænerassistent og BHS-certificeret staldmester i 1983 og i 1988 færdiggjorde hun uddannelsen til  veterinærsygeplejerske i England.

I 1998 tog hun ”Monty Roberts Preliminary Certificate in Horsemanship på West Oxfordshire College og har siden 1998 været Anbefalet Intelligent Horsemanship-træner. Samme år stiftede hun Hippo-Logisk Træning og i  2004 blev hun udnævnt som den første certificerede Monty Roberts-instruktør i Skandinavien

I 2006 grundlagde hun Hippo-Logisk Træningscenter ved Viborg, som blandt andet tilbyder kurser, der kan indgå i uddannelsen til Monty Roberts-instruktør.