Webshop

Hippo-Logisk Træning • v/Maj-Britt M Carter • Bækkegårdsvej 23 •   DK-8800 Viborg • Tlf. +45 26 30 30 67 • majbritt@hippo-logisk.com

Følg os på FacebookHippo-Logisk TræningVelkommen til vores webshop


Få indsigt i Monty Robertss livslange erfaring med træning af heste, gennem vores store udvalg af DVDer. Du kan også købe Dually-træningsgrimer i forskellige størrelser, lange liner samt bid i forskellige størrelser. Varerne kan bestilles på email:  majbritt@hippo-logisk.com. Skriv gerne i emnefeltet, hvad du ønsker at bestille. Priserne er ikke inkl. forsendelse. Siden er ikke optimeret til tablets og smart phones.Dually-træningsgrimer


Monty viser trin for trin, hvordan man tilpasser og bruger denne træningsgrime. Grimen er designet af Monty Roberts, så den belønner hesten, når den gør det, vi beder den om. Denne grime vil øge udbyttet af træningen af  hesten, når man longerer, læsser, trækker og meget andet. Kan bruges på almindelig vis eller som træningsgrime, men må ikke bruges som fold- eller staldgrime. Den har justerbare næseremme, er lavet af høj kvalitetsmessing, som er designet til at knække under stærkt pres. Der er ringe på begge sider, som giver en større brugbarhed. Dobbeltsyet nylon som giver større holdbarhed.

Størrelser: Rød, svarer til pony, lille cob.  Sort, svarer til stor cob - full.  Blå,  svarer til stor full - exfull

Pris 550,00 kroner.
Monty Roberts to-delte muffebid 


Et unikt og blidt bid designet af Monty Roberts. Der er indlagt kobber, som øger spytproduktionen og en blød mund.  Et ”sødt jernbid”, som ofte foretrækkes af heste. Der er en rundet bidring, som mindsker risikoen for sår i mundvigen hos hesten. Fås i 13,5  cm tynd som tykt og 14,5 cm tykt. Biddet er ikke rustfrit.

Pris 400,00 kroner.

Lange liner


Specielt designet til træning fra jorden. Disse 10-meter liner kommer i sæt af to. Lavet af letvægtsmateriale, som gør dem behagelig at arbejde med for både hest og ejer.

Pris 440,00 kroner.Wip wop


Pris 90,00 kroner.Join-Up (dvd: 60 minutter)


Her er den ultimative introduktion til Monty Roberts træningsmetode og filosofien bag denne. Der bruges ikke-voldelige principper, som  udnytter hestens naturlige og nonverbale måde at kommunikere på.

Pris 330,00 kroner.

Follow-Up (3 dvd'er, i alt 180 minutter)


Følg Monty mens han guider to ikke-tilredne heste gennem deres første fire dage af Join-up. Disse videoer beskriver detaljeret, hvordan man på en  human måde træner heste ved at gøre brug af deres medfødte instinkt.

Pris 550,00 kroner.
Load-Up (dvd: 90 minutter)


Det er imponerende, hvordan en hest, som tidligere skulle bedøves for at blive læsset, lærer at gå op i en trailer uden problemer.

Pris 330,00 kroner.Spookey horse (dvd: 55 minutter)


Se Monty og en af hans elever, når de arbejder med desensiblisering af en unghest, så den lærer at acceptere mulige ”rovdyr”, så som plastikposer og balloner. Ha' det sjovt med teknikker, som vender din hest fra vild og nervøs til at være afslappet og glad.

Pris 330,00 kroner.

The Perfect Match (dvd: 60 minutter)


Montys råd til køb af hest så man er sikker på at vælge den perfekte hest.

Pris 330,00 kroner.


Shy boy (dvd: 60 minutter)


Dette er historien om mustangen, som kom ind fra det vilde liv og valgte livet på en farm.

Pris 330,00 kroner.


Rosie (dvd: 84 minutter)


Monty starter Rosie, som er en ultra-sensitiv mustang, der er adopteret fra en fritlevende flok.

Pris 330,00 kroner.


Your and your wild horse (2 dvd'er, i alt 360 minutter)


En udførlig guide til at starte en vild hest fra dag et.

Pris 550,00 kroner.

klklækklæ